koken & tafelen algemeen

Een advertentie plaatsen op foodpassie.nl is doeltreffend adverteren!

Een grote, specifieke doelgroep is gemakkelijk te bereiken via een heldere blog en social media kanalen. Hieronder vindt u de advertentiemogelijkheden van www.foodpassie.nl. U kunt ook altijd, geheel vrijblijvend, contact opnemen via het contactformulier.

Foodpassie.nl ontvangt na 2 maanden al ruim 2000 unieke bezoekers per maand en heeft daarnaast meer dan 600 volgers op social media kanalen. Al deze bezoekers zijn niet alleen geïnteresseerd in gezond eten en een healthy lifestyle, maar ook in hun gezamenlijke passie voor alles wat met eten en drinken te maken en zodoende heeft foodpassie.nl een groot bereik binnen een aantrekkelijke doelgroep. Ook de professionele foodlover heeft onze site inmiddels ontdekt en is hier met grote regelmaat te vinden. Op de website of via de social media kanalen is het mogelijk om te adverteren met diverse banners.

Wij willen graag meewerken en meedenken met bedrijven of producten die interessant kunnen zijn voor haar bezoekers. Op de website of social media kanalen is het mogelijk om te adverteren met diverse banners, Hieronder staan een aantal voorbeelden voor mogelijkheden voor samenwerkingen.

Winactie

In samenwerking met foodpassie.nl wordt er een winactie georganiseerd voor de lezers. Het is een effectieve en interactieve manier om uw producten onder de aandacht te brengen en naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast is het een uitstekende manier om meer relevante volgers te krijgen op uw Social media kanalen.

Banners & Links

In overleg is het mogelijk een banner te plaatsen, mits de banner in lijn ligt met de inhoud van foodpassie.nl. Op foodpassie.nl wordt dan een afbeelding of tekst geplaatst met een link naar uw website of webshop en deze banner blijft gedurende een afgesproken periode zichtbaar op de blog.