koken & tafelen algemeen

Lasagne met rauwe radijs en mizuna

Print deze pagina

Algemeen

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 30 minuten

Receptuur

6 - 8 lasagnebladen

3-4 eetlepels olijfolie

½ witte radijs

2 bollen mozzarella

2 rijpe witte perziken

Een hand vol mizuna

zout en peper

Bereiding

Breng een pan water aan de kook. Kook hierin de lasagnebladen circa 5 minuten. Laat ze uitlekken en afkoelen. Bestrijk ze met een in olie gedoopt kwastje, zodat ze niet aan elkaar plakken. Maak de radijs schoon en snijd hem met een dunschiller tot tagliatelle. Snijd d mozzarella en perziken in plakken. Snijd de lasagnebladen in de lengte door.

Maak op elk bord lagen van lasagnebladen, mozzarella, perzik, radijs en mizuna. Vergeet niet elke laag met zout en peper te bestrooien en met olijfolie te besprenkelen.

Deze uitvoering van een pastasalade oogt erg chic.