koken & tafelen algemeen

Chocolade brownies Vega

Print deze pagina

Algemeen

Aantal personen: 8

Bereidingstijd: 40 minuten

Receptuur

Voor het beslag;

235 gram gebuild tarwemeel;

1 theelepel bakpoeder;

150 gram ahornsuiker;

20 gram cacaopoeder;

½  theelepel kaneel;

150 gram appelmoes;

150 milliliter zonnebloemolie;

100 milliliter water;

100 gram chocolade, fijngehakt;

25 gram walnoten, fijngehakt;

Bereiding

Verwarm de oven op 175 graden. Bedek een ovenschaal met bakpapier. Hak de chocolade en walnoten in grove stukjes. In een mengkom, meng meel, ahornsuiker, cacaopoeder, bakpoeder, stukjes chocolade, rozijnen, en walnoten. Meng in een andere mengkom de appelmoes, olie, en het water, en roer dat mengsel door het meelmengsel. Goed roeren met een lepel (niet met een garde). Giet alles in de vorm en zet die ongeveer 30 minuten in de oven.

 

Met dank aan de kook met mij mee studio.