koken & tafelen algemeen

Quinoa omelet

Print deze pagina

Algemeen

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 20 minuten

Receptuur

3 grote eieren

1/3 kopje gekookte Quinoa

1 theelepel olijfolie

¼ gehakte bosui

snufje zeezout en zwarte of witte peper

2 tot 3 eetlepels verkruimelde feta kaas.

 

Bereiding

Neem een kleine kom, meng de eieren. Roer de quinoa er doorheen en breng het op smaak met zeezout en peper Pak een middelgrote anti aanbak koekenpan, zet het op een matig vuur, verwarm de olijfolie. Voeg de bos ui toe, roer 1 minuut totdat ze zacht zijn. Voeg het Quinoa- ei mengsel in de pan toe, als de eieren beginnen te stellen, kantel de pan, zodat het mengsel gelijkmatig in de pan wordt verdeeld. Voeg daarna de feta kaas toe, haalt de pan van het vuur, vouw over en laat de feta kaas smelten.

 

Met dank aan Body2Change