koken & tafelen algemeen

Fruitmelange met yoghurt

Print deze pagina

Algemeen

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 15 minuten

Receptuur

1 Banaan

2 Perziken

350 gram Aardbeien

100 gram Bosbessen

200 gram Yoghurt 0%

2 eetlepels Geraspte kokos

120 milliliter vers sinaasappelsap

Bereiding

Rooster de geraspte kokos in een koekenpan tot het goud van kleur wordt. Snijd de aardbeien in plakjes. Perziken ontpitten en deze ook in plakjes snijden. Meng de aardbeien, perziken en bosbessen door elkaar en schep dit in de dessertglazen. Snij de banaan in niet te kleine stukjes en stop deze in de keukenmachine, voeg hierbij de yoghurt en de sinaasappelsap toe en pureer dit tot een massa. Schenk dit geheel over het fruitmengsel in de dessert glazen. Maak het geheel af door er de geroosterde kokos over te strooien.

 

 

Aantal calorieën per portie: 162 Kcal.