koken & tafelen algemeen

Cajun lamsvlees

Print deze pagina

Algemeen

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 20 minuten

Receptuur

2 eetlepel dijonmosterd

2 eetlepel magere Griekse yoghurt

1 eetlepel witte wijnazijn

¼ Savooiekool,in dunne reepjes

1 groene paprika,in dunne repen

2 bosuitjes, in schuine stukjes

2 theelepel karwijzaad, geroosterd

3 eetlepel verse dille

2 eetlepel cajunkruiden

2 eetlepel olijfolie, plus extra voor het bakken

8 lamskoteletjes

Bereiding

Meng de mosterd, yoghurt en azijn. doe de kool, paprika, bosui, karwijzaadjes en dille in een grote kom en schep de dressing erdoor. klop de cajunkruiden en olie in een kom goed door elkaar. Bestrijk de koteletten rondom met het mengsel. Vet een grote koekenpan licht in en verhit op middelhoog vuur. Bak de koteletten in delen 3 minuten voor rosé of tot ze naar wens gaar zijn, keer ze halverwege.