koken & tafelen algemeen

Thaise mosselen in gele curry

Print deze pagina

Algemeen

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 15 minuten

Receptuur

Mosselen zijn een goede combinatie met Thaise curry’s, in dit recept gebruiken we gele currypasta en veel Thaise basilicum voor een pittige, zilte en anijs smaak combinatie.

200 ml kokosmelk

1 zakje onoff spices! Thaise gele-currypasta
1/2 eetlepel palmsuiker
1 kilo mosselen per persoon
een ui in ringen
een halve bos Thaise basilicum

 

Bereiding

Verhit de kokosmelk met een half zakje Thaise gele currypasta.
Voeg naar smaak een beetje palmsuiker toe.
Voeg de ui toe, en breng de curry aan de kook
Stoom de mosselen in de gele curry met de deksel op de pan totdat alle mosselen open zijn.
Roer de basilicum door de mosselen en curry.
Serveer met vers stokbrood.
Voor verkoopadressen van onoffspices klik op http://www.onoffspices.nl/