koken & tafelen algemeen

Chinese wraps

Print deze pagina

Algemeen

Aantal personen: 4-6

Bereidingstijd: 15 minuten

Wachttijd: 4 uur en 0 minuten

Receptuur

2 eetlepel sojasaus,

2 eetlepel olie,

1 teentje knoflook fijngehakt,

stukje verse gemberwortel fijngehakt,

1 theelepel sesamolie,

1 theelepel vijfkruidenpoeder,

kipfilet,

3 stengels bosui,

wraps.

Bereiding

Maak een marinade van de sojasaus, olie, knoflook, gemberwortel, sesamolie en vijfkruidenpoeder. Marineer hierin de in blokjes gesneden kipfilets voor zeker een halve dag.  Bak dan de kipfilet bruin in een hete wok en doe hierbij de in ringen gesneden bosui. Bak dit even Maak een marinade van de sojasaus, olie, knoflook, gemberwortel, sesamolie en vijfkruidenpoeder. Marineer hierin de in blokjes gesneden kipfilets voor zeker een halve dag. Bak dan de kipfilet bruin in een hete wok en doe hierbij de in ringen gesneden bosui.  Bak dit even mee. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron. Vul de wraps met de kipfilet. Serveer eventueel met een salade.