koken & tafelen algemeen

Thaise roerbak van kip en cashewnoten phad med mamuang

Print deze pagina

Algemeen

Aantal personen: 2

Bereidingstijd: 30 minuten

Receptuur

1 zakje onoff spices! kruidenpasta voor Thaise tom yam soep
300 gram kip(filet) in blokjes
1 rode en 1 groene paprika in reepjes
een paar bosuitjes in ringetjes
75 gram ongezouten cashewnoten
1 tot 2 eetlepels onoff spices! Thaise oestersaus
1 eetlepel plantaardige olie
 

Bereiding

Verhit je wok en voeg de olie toe.
Bak de kip en paprika’s kort in de hete olie.
Voeg de inhoud van het zakje tom yam-pasta toe.
Voeg de oestersaus toe.
Roerbak totdat de kip gaar is en voeg de cashwenoten toe.
Garneer met de bosui en serveer met gestoomde jasmijnrijst.
tip 
Als je wat meer saus van het gerecht wilt, kun je, samen met de oestersaus, elkaar eetlepels water toevoegen.
Voor verkooppunten zie http://www.onoffspices.nl/verkooppunten/