Tagliatelle con Funghi

Print deze pagina

Algemeen

Aantal personen: 4

Bereidingstijd: 20 minuten

Receptuur

150 gram Tagliatelle
1 sjalot
1 dl room
75 gram gemengde paddenstoelen
50 gram spek
10 sprietjes bieslook
Olijfolie
50 gram geraspte kaas
Peper en zout
 

Bereiding

1. Kook de pasta in ruim, gezouten water Al dente
2. Snijd de bieslook fijn
3. Snijd het spek in brunoise
4. Maak de paddenstoelen schoon
5. Snipper de sjalot
6. Verwarm de sauteuse
7. Voeg het spek toe en bak deze uit
8. Voeg de sjalot en de paddenstoelen toe en bak deze even mee
9. Voeg de room en de pasta toe
10. Breng op smaak met peper en zout
11. Voeg de bieslook op het laatste moment toe
12. Dresseer de tagliatelle in een diep bord
13. Bestrooi het met de geraspte kaas.