koken & tafelen algemeen

Over ons

Mijn naam is Harry Vermeulen, al ruim 25 jaar docent consumptieve technieken op een VMBO . En daarvoor ruim 13 jaar in verschillende restaurants all over the world werkzaam als (chef) kok Mijn passie is kinderen en volwassenen de liefde voor het vak bij te brengen. "koken is fun" is mijn lijfspreuk. Samen met Monique wil ik die passie voor gastronomie en koken in het bijzonder via deze website met u delen.

Mijn naam is Monique Romijn, gepassioneerd amateur kok en al jaren bevriend met Harry. Mijn passie voor koken is begonnen op het moment dat ik het ouderlijk huis verliet zo'n 25 jaar geleden. Sindsdien ben ik constant op zoek naar en bezig met recepten en koken. Een tijdje geleden hadden we een gesprek over onze gezamenlijke passie voor food, en zo is deze website ontstaan.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan onze website en voor vragen kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen via het contactformulier. Op dit formulier kunt u zich ook inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief, die vol staat met leuke weetjes.